Obezbeđenje "sve u jednom"

Alarmni sistemi ELDES su proizvod moderne tehnologije i intuitivnog inženjeringa. Nosioc su titule za najbolju inovaciju (ELDES EPIR3) u 2014. godini na međunarodnom sajmu tehničke zaštite objekata i zaštite od požara MIPS u Moskvi.

Bežična tehnologija pruža značajno jednostavniju instalaciju nego kod kablovskih sistema, a integrisani GSM/GPRS uređaj omogućava korisniku da u svakom trenutku ima uvid u status alarmnog sistema putem mobilnog telefona.

Sistem se sastoji iz centrale koja može raditi kao potpuno samostalni PIR senzor sa GSM/GPRS dojavom i opcionih bežičnih dodataka u zavisnosti od namene.

Centralni uređaj poseduje ugrađene senzore pokreta i temperature, i ne zahteva mnogo prostora za instalaciju. Senzor pokreta ima ugao detekcije od 90 stepeni do 10m udaljenosti, a zahvaljujući dualnom PIR senzoru nove generacije imun je na životinje do 40kg kako ne bi došlo do pojave lažnih uzbuna.

Uređaj je potpuno samostalan, a proširiv je sa do 16 bežičnih dodataka, kako bi se maksimizovale mogućnosti alarmnog sistema.

Dodaci-senzori su lako izmenjivi i mogu se lako premeštati ili dodavati novi, a pametnim-ekonomičnim utroškom energije obezbeđen je dug vek trajanja baterija.

Pitbull alarm - eldes srbija
Mobilna aplikacija
Bežični alarm

Mobilna aplikacija je Vaš lični bezbedonosni asistent, koga nosite u džepu. Aplikacija Vam u svakom trenutku pruža mogućnost aktivacije i deaktivacije alarma, proveru statusa, temperature, stanja baterije svakog senzora.

Integracija sa IP kamerama dozvoljava i uživo video prenos do 4 DAHUA kamere u HD kvalitetu.

Uz korišćenje dodatka - bežične utičnice možete kontrolisati i električne uređaje snage do 2,8kW.

Aplikacija podržava do 10 jedinstvenih korisnika.

Bežični dodaci

NAPOMENA: Prikazani su samo najpopularniji dodaci. ELDES ima širok spektar dodataka za različite namene, molimo kontaktirajte nas u vezi detalja.

Ovo je footer. U našem slučaju nema potrebe da sadrži ništa posebno. © GetToNet